Waterparels en Hiep Hiep Hoera Yaren!

24 november 2020

Vorige berichten:

Vrijdag had Thaimoun 2 dozen bij. Zij en Joris hadden een plan. Er zaten pareltjes in, Joris en Thaimoun vertelden dat er water bij moest en dat de parels dan groot werden als we wat wachten. Dit hebben we natuurlijk ook uitgetest. Doorheen de dag zagen we dat de bolletjes met water begonnen te groeien. Maandag gaan we kijken wat het resultaat is geworden.

We zijn ook gaan Turnen met Mutlu en hebben met de bal gericht leren gooien. Ook hebben we onze sint en piet afgewerkt. We hebben de mijter geverfd en de piet een hoed en een pluim gegeven.

Namiddag was het tijd voor onze bakjestijd met knippen, prikken, tandwielen laten draaien en met de handpoppen.

Maandag was het weer plannetjestijd. Eerst hebben we naar onze parels gekeken en ze zijn inderdaad groot geworden. Nu kunnen we er eindelijk mee spelen!
Keano wou met de dino’s spelen, Ezra had een meter bij, dus hebben we onze gereedschapsspulletjes erbij genomen en zitte bouwen en verbouwen.
Fee had een knuffel konijn meegebracht en wou graag met de knuffels spelen.

Vandaag was ook de dag dat we Yaren haar verjaardag gevierd hebben. Ze is in de vakantie jarig geweest. We hebben een tekening gemaakt voor het verjaardagsboek, de kroon gemaakt en namiddag hebben we gezongen voor de jarige. Ze had ook een lekkere traktatie meegebracht.

Namiddag hebben we ook onze vrije tekst gemaakt. Deze week hebben we een tekening voor sinterklaas getekend en deze gaan we deze week opsturen naar de Sint. Hopelijk krijgen we ook een brief terug.