Week 22

26 februari 2021

Vorige berichten:

Maandag hebben we spelling gedaan: woorden die eindigen op een klinker, we hebben ook remediëring gemaakt, en hebben begrijpend lezen gedaan over de toestanden van een stof.

Dinsdag hadden we graadklaswerking: sociale vaardigheden rond vertrouwen en muzische vorming.

Woensdag was de verrassingsronde van Liam. Hij had allerlei oude telefoons mee. We deden ook het forum. Het ging voornamelijk over gedichtendag, onze onderzoekjes en onze mooie tekeningen.

Donderdag begonnen we met plannetjestijd, daarna hebben we een nieuwe leerstof geleerd van kommagetallen tot op 0,1 en vervolgens hebben we toets gehad van de toestanden van een stof. Namiddag is Kristie les komen geven rond sociale vaardigheden. Op het einde van de dag hebben we turnen gehad maar meester Bart was weg met het 3de leerjaar dus meester Vally heeft ons turnles gegeven en het was super leuk.

Vrijdag hebben we weer een nieuwe leerstof gekregen nl. de schaal. Dit hebben we extra geoefend door buiten de speelplaats op schaal te tekenen.

Als we klaar waren moesten we onze contracten afwerken, daarna hebben we  actuaronde van Nouri en Mattia gedaan. Om de dag af te sluiten deden we duo-werk.

Groetjes van Paulien en Noor en van de hele klas plus Vally!