Welkom Elysia en Muhammed + hiep hiep hoera Febe

14 november 2021

Vorige berichten:

Deze week mochten we 2 nieuwe vriendjes verwelkomen: Elysia en Muhammed. En ze deden onmiddellijk goed mee in de klas. Tranen kwamen er niet aan te pas. Iedereen voelde zich blij.

Maandag hebben we eerst wat gespeeld en gewerkt in de klas om de nieuwe peuters welkom te heten. Zo leren ze stap voor stap alles kennen in de klas. Rozerin had een boekje meegebracht over schoenen, hier gaan we volgende week een plan mee uitwerken. Helder had een boormachine meegebracht. Hij wou graag met de gereedschapsspullen spelen in de klas. Linne wou graag puzzelen. Elysia en Muhammed hebben het de eerste dag goed gedaan. Ze hebben fijn meegespeeld in de klas en deden al goed mee met de activiteiten.

Dinsdag: Terwijl Elysia en Muhammed hun vejaardagskadertje vol stickers mochten keven, maakten de andere kleuters een groepswerk: een blij geel kleurenmonster. In onze turnzaal hangt nu ook een digibord. Voorlopig kunnen we de geluidsboxen al gebruiken. Tijdens de turnles dansten de kleuters vrolijk met Jill. Omdat er niet echt een onderwerp was voor tijdens de klassenraad te bespreken, noteerden we in het glunderboek wie al zelf zijn jasĀ  en/ of turnpantoffels kan aandoen. De jas zelf aandoen lukt al iedereen! Bravo!

Woensdag was het feest. Febe is 3 jaar geworden. Mama Astrid is samen met Febe haar verjaardag komen vieren. We hebben een lekkere traktatie gekregen, liedjes gezongen en naar het fotoboek gekeken.

Na de speeltijd hebben we nog een verjaadagstekening gemaakt voor het verjaardagsboek.