Merry x-mas and a healthy 2021

18 december 2020

Vorige berichten:

Dag iedereen!

Wat een drukke en leuke week hebben wij achter de rug. We hebben ons project afval nu helemaal afgewerkt. Afval sorteren is weer helemaal opgefrist en we leerden ook over de ladder van Lansink. Afval voorkomen is zeker beste om te doen! Ook weten we nu wat plastic soep is. Eigenlijk wil dat zeggen dat er heel veel microplastics in de zee liggen doordat we afval laten rondslingeren of in de zee gooien.  Niet doen dus! De dieren lijden hier ook echt enorm onder.

Daarnaast hebben we ook onze rondes gehouden. Ellie vertelde over het beroep van haar mama. Haar mama zorgt ervoor dat wij allemaal kunnen communiceren met elkaar. Ellie vertelde over een lade die 32 poorten heeft en zo dan ook 32 huizen kan voorzien van een signaal. Amai, dat was wel een hele goede uitleg hoor Ellie. Bij Arke en Giuseppe gingen we heel hard watertanden. Giuseppe maakte zippole en Arke lasagne. Hmmmm , daar willen we graag eens echt van proeven! Heel goed gedaan jongens

Joppe had op vrijdag nog even tijd om een hele grote toren van kaplablokken te maken.

En natuurlijk het hoogtepunt van de week!!! HET KERSTFEESTJE! Wat keken we toch hard uit naar alle pakjes onder onze kerstboom. 1 voor 1 deden we ze open en iedereen was er dolgelukkig mee. EEN HELE DIKKE DANK JE WEL VOOR DE LEUKE SPULLEN!

Namiddag keken we nog samen naar een film : The Grinch. Natuurlijk hoorde daar ook wat lekkers bij.

We hebben 2020 dan toch op een leuke ontspannen manier kunnen afsluiten! Op naar 2021! We wensen jullie nog fijne feesten! Tot binnenkort!